Kezdőoldal / Frima VarioCooking Center®

Frima VarioCooking Center®

A VarioCooking Center®-el a Frima egy teljesen új technológiai megoldást kínál a profi konyháknak. Fedezze fel újra a főzés örömét! Felejtse el a stresszt, az unalmas rutinfeladatokat, és koncentráljon arra, ami a legfontosabb: Örömteli főzés és elégedett vendégek.

Főzés a VarioCooking Center®-el

Sokoldalú, kreatív, egyszerű

frima-1Szeretnénk, hogy örömét lelje a főzésben.
A VarioCooking Center® által nyújtott gyors felmelegítési -, főzési (anélkül, hogy az étel leégne) -, és lehűtési idő, a párhuzamos üzem, a villámgyors tisztítás és üzemkész állapotba kerülés megkönnyíti a mindennapi munkát. A tudására, tapasztalatára és kreativitására, azonban nap mint nap szükség van. A VarioCooking Control® – olyan, mint egy beépített szakács – teljesen automatikusan felügyeli a főzési folyamatot, és jelez, ha szükség van Önre, így az olyan rutin munkák, mint a feltöltés és kiürítés, valamint a főzési folyamat felügyelete feleslegessé válnak.
A VarioCooking Control® visszaadja Önnek a szabadságot, hogy örömét lelje a főzésben.

VarioCooking Center®: tökéletes a vendéglátás számára

Tipikus étterem: A konyhának gyorsnak és rugalmasnak kell lennie. A vendég a legjobb minőséget várja el, és csak akkor tér vissza ha ezt megkapja. Ön csak a megfelelő technikával, tudással és a szükséges csapatszellemmel lehet eredményes. Válassza a VarioCooking Center®–t, hogy magas termelékenységű és rugalmas konyhája legyen. Ezzel a lépéssel jelentős többlet bevételre tesz szert már az első naptól.

Jobb minőség, nagyobb haszon, kevesebb stressz

frima-2Főzés, sütés, grillezés, bő olajban sütés vagy nyomás alatt főzés: egyetlen egy VarioCooking Center®–ben minden lehetséges. Süssön az egyik tégelyben például a steak-et a másikban pedig egyidejűleg hasábburgonyát. A mártást sűrítse a beépített kerámialapon egy edényben.
Ezt követően azonnal elkezdhet pl. palacsintát sütni az egyik medencében és narancsmártást főzni a másikban, a kerámialapon pedig megolvaszthatja a vajat.
Minden kézben tartva, minden egyszerű, mindig tökéletes…

Garantáltan megtérülő befektetés

AzÖn többletjövedelme a napi adagszámmal arányosan nő, mivel jelentős a nyersanyag megtakarítás, valamint kisebb az élőmunka ráfordítás.