VarioBoostTM

VarioBoostTM System – Egyszerűen gyorsabb

frima5

 • VarioBoostTM –finoman adagolt energia:
  A VarioBoostTM a hőenergiát egy teljesen újszerű, nagy sűrűségű, dinamikus hálószerkezeten keresztül adja át, egy eddig még nem ismert erővel, precizitással és szabályozhatósággal.
 • VarioBosstTM energiát takarít meg:
  A főzés során a VarioBoostTM mindig pont annyi energiát használ, amennyi éppen szükséges. A főzendő anyagok mennyiségét automatikusan figyelembe veszi, így a költséges energiát sokkal hatékonyabban használja. Ezzel pénzt takarít meg!
 • VarioBoostTM 50%-kal gyorsabb:
  Csak válassza ki a kívánt hőmérsékletet és a VarioCooking Center® már néhány percen belül üzemkész lesz. Ha kell éppen ilyen gyorsan hűl ki hogy, készen álljon a következő feladatra. A hosszú várakozási idők elmaradnak.

VarioBoostTM – Egyszerűen jobb

frima6

 • (VarioBoostTM ) tökéletesen főz:
  VarioBoostTM érzékenyen és pontosan, másodpercenkénti gyakorisággal szabályozza és optimalizálja a medence alján a víz-, az alaplevek- és az olajhőmérsékletet. Az eredményt, nap mint nap maximális pontossággal éri el.
 • (VarioBoostTM) a teljes erőt megtartja a maximális kapacitás kihasználása esetén is:
  A VarioBoostTM rendelkezik egy szabályozható teljesítmény tartalékkal, amely a kapacitás maximális kihasználása mellett is folyamatosan gondoskodik arról, hogy pl. a hús tökéletesen megpiruljon.
  A VarioBoostTM megakadályozza a hagyományos készülékekre jellemző hirtelen hő-mérséklet csökkenést.