Kezdőoldal / Frima VarioCooking Center® / VarioCooking Center®

VarioCooking Center®

Egyszerűen csak főzni

frima-11

 • Kiválasztja az elkészítendő ételt, kész!

  Válassza ki az elkészíteni kívánt ételt a szimbólumok közül. A szokásos adatok – hőmérséklet, idő – beállítása, valamint az állandó felügyelet szükségtelenné válik.A VarioCooking Control® felismeri a termékre jellemző tulajdonságokat, a nyersanyag nagyságát és mennyiségét. A sütési időt illetve a szükséges kézi beavatkozások időpontját, kiszámítja, és folyamatosan aktualizálja, sőt a hátralevő főzési időt is kijelzi. A VarioCooking Control® pontosan akkor figyelmeztet hangjelzéssel, amikor személyesen kell beavatkoznia, pl. ha egy steak-et kell megfordítani.
  Másodpercenként ellenőrzi és optimalizálja a főzési folyamatot és bármikor megismételhető tökéletes eredményt garantál.

 • Egyszerűen határtalan

  Legyen Ön akár a vendéglátásban vagy a közétkeztetésben a VarioCooking Center®-el bátran szembenézhet a napi kihívásokkal: főzés, sütés, grillezés, sütés bő olajban , vagy különböző fogások nyomás alatti főzése – egyedi vagy párhuzamos üzemben – minden lehetséges.

 • Garantáltan megtérülő befektetés

  A VarioCooking Center® az összes hagyományos főzőkészülék akár 50 százalékát is helyettesíti a profi konyhában és mindehhez minimális helyet vesz igénybe. Üst, billenő üst, fritőz, sőt lábosok és fazekak is feleslegessé válnak. A VarioCooking Control® minden főzési folyamatnál automatikusan kihasználja a VarioCooking Center® által nyújtott összes technikai lehetőséget. Az Ön befektetése így folyamatosan teljes hasznot hoz.

 • Magától értetődő használat

  Nincs többé szükség a felhasználók költséges betanítására. A VarioCooking Center® használata az első perctől probléma mentes.