Kezdőoldal / Frima VarioCooking Center® / VarioCooking Control®

VarioCooking Control®

Szaftos sültek vagy ízletes hal kevesebb mint fele annyi idő alatt

 • Konyhai mindennapok ma
  Eddig kiemelkedően nagy figyelmet igényelt a halak vagy húsok serpenyőben vagy billenő üstben való sütése. Annak érdekében, hogy a húsok ne főjenek, hanem piruljanak, folyamatosan kell ügyelni a hőmérsékletre. Meg kell találni a megfelelő időpontot, hogy mikor fordítsuk meg a sülteket, sőt legtöbbször még meg is kell mozgatni őket időnként, hogy egyenletes barnulást érjünk el. Az állandó felügyelet elengedhetetlen.
 • Hirtelen minden egyszerűbb
  A VarioBoostTM-nak köszönhetően most már néhány másodperc után rendelkezésre áll a medencealj teljes hő teljesítménye. A VarioCooking Center® szabályozható teljesítménytartaléka révén több mint 40%-kal nagyobb a sütési kapacitása, mint a hagyományos billenő üstöknek. A pórusok a sütésnél azonnal bezárulnak, így az étel szaftos marad.
  Mivel a hús alig veszít levéből a sütési veszteség akár 20%- al is kevesebb lehet a hagyományos sütéshez képest. Ezen kívül az idő 60 %-át is megtakarítja. A precíz hőmérsékletszabályozás és a tökéletes hő elosztás az érzékeny termékeknél – például nemes halak – is biztosítja a teljesen egyenletes pirulást.
 • VarioCooking Control® : Egyszerűen csak főzni
  Mindegy, hogy marha, bárány, sertés vagy borjú, hirtelensült vagy egészben sütött hús, vagy bármilyen fajta hal, a VarioCooking Center®–rel mindegyik tökéletes színt kap, szaftos lesz és percre pontosan készül el.
  Semmi sem ég oda, mivel a VarioCooking Control® időben figyelmezteti Önt, hogy mikor kell az ételt megfordítani. Ön egyetlen gombnyomással egyszerűen csak kiválasztja az elkészítendő ételt, követi a VarioCooking Control® javaslatát, és kész! E mellett Ön bármikor meg is változtathatja a kívánt sütési eredményt.

Tojásételek odaégés nélkül

 • Konyhai mindennapok ma
  A tojásételek érzékeny termékek, amik könnyen odaégnek vagy kiszáradnak. Az egyenletes pirítás csak állandó keverés vagy zsiradék hozzáadása révén érhető el. A szakácsnak folyamatosan ügyelnie kell az edény egyenletes hőmérsékletére.
 • Hirtelen minden egyszerűbb
  A VarioCooking Control® – a tökéletesen egyenletes hő eloszlásnak köszönhetően – kiváló minőséget eredményez odaégés nélkül. A hőmérsékletet a főzés idő alatt, foknyi pontossággal, végig megtartja. Ezáltal a kényes termékek nem száradnak ki és belül is szaftosak maradnak. Ez a különbség az olyan egyszerű ételekből is, mint például a tojásrántotta, ínyencfalatot csinál.
 • VarioCooking Control®: egyszerűen csak főzni
  Ön gombnyomásra süti a tükörtojást, a palacsintát vagy a császármorzsát. A tojásételek mennyiségtől függetlenül tökéletesen megpirulnak és mesésen szaftosak lesznek. Önnek csak a VarioCooking Control® javaslatát kell követnie, vagy egy másik kívánt sütési eredményt kiválasztania.

Tejtermékek kifutás vagy odakozmálás nélkül

 • Konyhai mindennapok ma
  A tejtermékek főzésénél állandóan felügyelni és kevergetni kell az ételt, nehogy kifussanak, az edény falához ragadjanak, vagy odaégjenek. Az ezt követő tisztítás pedig, komoly problémát jelent a konyhai személyzetnek.
 • Hirtelen minden egyszerűbb
  A VarioBoostTM, a VarioCooking Center® szabadalmaztatott fűtési technikája, gondoskodik az edény aljának egyenletes hőleadásáról, anélkül hogy egyidejűleg az edény oldala is felhevülne. A hőenergiát az edény alja finoman adja át a terméknek. Nincs többé kifutás, a forró edényfalra való ragadás vagy lekozmálás. Ön így teljes mértékben a főzés kreatív oldalára tud koncentrálni, amivel nyugalmat és időt nyer ahhoz, hogy ételeit felségessé tegye.
 • VarioCooking Control®: Egyszerűen csak főzni
  Ön gombnyomásra hihetetlenül sokféle tejjel készült ételt képes megfőzni. Mindegy hogy besamel mártást, pudingot, tejberizst vagy tejbedarát készít, mindegyiket – mennyiségtől függetlenül – tökéletes eredménnyel főzi meg. Egyszerűen csak kövesse a VarioCokking Control® javaslatát. És kész! Ha szeretne egy másik sütési eredményt, válassza ki egyszerűen egy gombnyomással.

Tökéletesen elkészített köretek felügyelet nélkül, 50%-kal gyorsabban

 • Konyhai mindennapok ma
  A zöldségek főzéséhez, vagy a köretek bő olajban történő sütéséhez először is fel kell tölteni vízzel, vagy olajjal a megfelelő edényt illetve fritőzt, várni kell amíg eléri a megfelelő hőmérsékletet, majd folyamatosan felügyelni kell a főzési folyamatot. A folyadék hőmérséklete hirtelen lecsökken, ha beletesszük a nyersanyagot, utána pedig túlmelegedhet, így a kívánt hőmérsékletet legtöbbször nehéz folyamatosan szinten tartani. A főzés alatt állandóan kevergetni kell az ételt, végül ki kell merni és az edényt ki kell üríteni. Mindez stresszel és gyakran nehéz fizikai munkával jár.
 • Hirtelen minden egyszerűbb
  A VarioCooking Center® gombnyomásra feltölti magát vízzel vagy olajjal az olajkocsiból. A VarioBoostTM System fűtési teljesítményének köszönhetően a folyadékot rekord idő alatt felforralja. Ezután kezdődhet a főzés! A kosarak automatikus süllyesztése és emelése felügyelet nélkül is garantálja a legjobb eredményt, mivel kizárja hogy az étel túlfőjön. Ráadásul – a hagyományos technológiához képet- a víz 70 %-át is meg lehet takarítani. Így még nagy menynyiségnél is maximális termelékenység érhető el alacsony anyagfelhasználás mellett.
 • VariCooking Control® : Egyszerűen főzni
  Ön gombnyomásra kiváló minőségben készítheti a főtt tésztát, krumplit, gombócot vagy hasábburgonyát, mégpedig felügyelet nélkül. Egyszerűen csak kövesse a VarioCokking Control® javaslatát, és kész! A VarioCooking Control® idő-ben figyelmezteti Önt arra, hogy mikor van kész az étel.
  Bármikor változtathat az idő és a hőmérséklet beállításain.

Nyomás alatti főzés – Jelentősen gyorsabb

 • Konyhai mindennapok ma
  A nyomás alatti főzés maximális figyelmet igényel. Az üstben a nyomásnak állandónak kell lenni, különben a hús vagy a zöldség szétfő. Már egy enyhe túlfőzés is jelentősen ronthatja a minőséget.
 • Hirtelen minden egyszerűbb
  Minden étel pillanatok alatt kész, és felügyelni sem kell. A VarioBoostTM az egész főzési folyamat alatt magától ellenőrzi a folyadék hőmérsékletét valamint a nyomást, ami végig állandó marad. A főzési idő a hagyományos főzési eljárásokkal szemben a felére csökken. A tökéletes főzési eredmény újra és újra garantált.
 • VarioCooking Control®: Egyszerűen csak főzni
  Készíthet pörköltet, ragut, nehezen főzhető zöldséget, mit például a cékla vagy a répa, egyszerűen csak kiválasztja a megfelelő szimbólumot, követi a VarioCooking Control® javaslatát, és kész! Ha szükséges kiválaszthat egy másik kívánt eredményt is.