Kezdőoldal / Rational CombiMaster ® Plus

Rational CombiMaster ® Plus

A CombiMaster® Plus készülékkel méretre szabott megoldást nyújtunk, amellyel Ön a konyhai hétköznapok mindennapi  kihívásait játszva teljesíti. A kiváló ételminőségtől kezdve, a továbbfejlesztett  nyersáru-felhasználáson és a csekély anyagfelhasználáson át egészen az  időmegtakarításig a CombiMaster® Plus megszabja a szolgáltatások új mértékét.

Robusztus, könnyen kezelhető és funkciói segítségével bármikor elérhető a legjobb minőségű étel, vagyis a ropogós kéreg, a zaftos sült, az intenzív aromák, a telített színek, a vitaminok és ásványi anyagok megtartása. Mindezt a pontosan  szabályozott sütőtérklíma és hőmérséklet, valamint a páratartalom, a légáramlás és a főzési idő precíz beállítása teszi lehetővé.

A legfőbb jellemzők

g4

 • Végtelen sütési sokszínűség
  A CombiMaster® Plus minden hagyományos főző- és sütőkészülék akár felét is helyettesítheti: Ebben grillezhet, süthet pékárut vagy húst, párolhat, gőzölhet, posírozhat és még sok más mindent megtehet.
 • Egyedülálló sütési teljesítmény
  A CombiMaster® Plus sütési teljesítménye akár 30%-kal nagyobb mennyiség berakását is lehetővé tesz. A kiérlelt sütési technológiákkal ez a teljesítmény folyamatosan biztosítja a kiváló ételminőséget.
 • Optimális sütőtérklíma
  A ClimaPlus® szabályozza a termékspecifikus klímát a sütőtérben, hogy a kéreg és a panírozott étel ropogós legyen, a sült pedig zaftos.
 • A kezelése gyerekjáték
  A funkciókat egyszerűen forgatókarral választhatja ki, a készülék teljesen áttekinthető és bevált a kemény konyhai hétköznapokban.

CombiMaster® Plus – a meggyőző teljesítmény.

Nemcsak a gazdaságosságban, hanem a hatékony teljesítmény területén is új pontokra helyezi a hangsúlyt a CombiMaster® Plus:
Az energiát a sütőtérben lévő étel számára pontosan adagolja és szükség esetén rendkívül erőteljesen. Az érzékeny mérő- és szabályzóközpont gondoskodik az egyenletes sütőtérklímáról, amely a mindenkori elkészítendő ételre egyedileg hangolható. Így a maximális készülék-kihasználtság esetén is sikerülnek az igényes és komoly kihívást jelentő termékek, mint például a hirtelensültek, felfújtak vagy grillezett ételek. Éspedig berakásról berakásra, darabról darabra, adagról adagra. Ez az a különbség, amit vendégei látni, ízlelni és élvezni fognak.

g1Tiszta, higiénikus friss gőz
Az új, hatékony gőzszabályozással rendelkező, erőteljes friss gőz fejlesztő egyesíti a vízben – vagyis a maximális nedvességben – főzés előnyeit a kíméletes gőzöléssel. A legrövidebb felfűtési idők, intenzív színek és étvágygerjesztő íz, valamint a vitaminok és ásványi anyagok megtartása jellemzik. A mindig állandó gőzhőmérsékletek és a lehető legnagyobb gőztelítettség a legjobb ételminőség garanciája. Az új gőzszabályozás gondoskodik arról, hogy az ételeket a higiénikus friss gőz mindig kíméletesen körüláramolja. Még a legérzékenyebb termékek sem száradnak be.
g2Nagy hatékonyságú sütőtér-kiszárítás
Az új, aktív sütőtér-kiszárítás a hatását gyorsan, megbízhatóan és minden körülmények között kifejti. Ez – akár nagy mennyiségek esetében is – garantálja a ropogós kérget és panírozást és a zaftos sülteket.
g3Dinamikus légkeverés
Az újszerű és szabadalmaztatott légkeverés a sütőtér áramlás szempontjából optimalizált kialakításával együtt olyan hatással van az ételkészítésre, hogy a sütőtérben lévő hő optimálisan eloszlik, és ott fejti ki a hatását, ahol arra szükség van. Az ételek egyenletesen készülnek el, az első berakástól az utolsóig.

A teljesítmény hordozói

legkeveres

 • Dinamikus légkeverés és új sütőtér-geometria
  Összességében mindkét tényező abszolút homogén hőeloszlást és – ennek eredményeként – eddig elérhetetlenül egyenletes ételt eredményez.
 • Aktív klímakezelés a sütőtérben
  A leghatékonyabb nedvességelvonási technika rendkívül gyorsan működik és teljes feltöltés esetén is gondoskodik arról, hogy a sült és a rántott hús olyan legyen, amilyennek lennie kell: belül puha és zaftos, kívül pedig aranybarna és ropogós.
 • Hatékony, higiénikus friss gőz fejlesztés
  A legjobb gőzölő készülék. A gőztelítődés különösen gyors és mindenek előtt a lehető legmagasabb színvonalon állandó. A halat, zöldséget és más érzékeny ételeket kíméletesen gőzöli és nem szárítja ki.