Gazdaságosság

és hatékonyság.

A CombiMaster® Plus jelentősen és igazolhatóan megnöveli konyhája gazdaságosságát. Nem kell arra várnia, hogy a készülék megtérüljön – a készülék azonnal kifizetődik. A megtakarításai a nyersáru felhasználásban, energiában, munkaidőben, valamint a befektetésnél és a helyigényben akkorák, hogy a készülék beruházási költségét meghaladják.
Számoljon csak utána!

 • A nyersáru-felhasználás 10 %-os csökkentése
  Az érzékenyen beállítható sütőtérklíma segítségével a hús, a szárnyas, a hal, vagy a vad is különösen kíméletesen párolható. Ez csökkenti a súly-, és vágási veszteségeket és átlagosan 10%-ot takarít meg az árufelhasználásból.
 • A munkaidő csökkentése
  A CombiMaster®Plus megbízható segítő. A jól tervezhető előregyártás, az egyszerű kezelés, valamint a fáradság nélküli tisztítás segítségével átlagosan 1-2 órát takarít meg naponta.
 • Az energiaköltségek 60 %-os csökkentése
  Rövid előfűtési idővel elkerülhető a hagyományos készülékeknél szokásos standby-üzemmód. A jelentősen csökkentett sütési időkkel együtt nem csak időt, hanem jelentős mértékben energiát is takarít meg. A különösen finoman lépcsőzött szabályozás, valamint az igény szerinti energiaellátás segítségével a hagyományos sütőkészülékekhez képest átlagosan akár 60%-ot is megtakaríthat.
 • A helyigény több, mint 30 %-os csökkentése
  Az 1 m2-nél kisebb alapterületen a szokásos főzőkészülékeket ki tudja váltani vagy 40-50%-kal tudja tehermentesíteni. Ez csökkenti a teljes helyigényt és a beruházási költségeket.