Kiegészítők

Az eredeti RATIONAL tartozékok speciálisan a CombiMaster®Plus készülékhez illeszkednek. Igen robusztus, így leginkább alkalmas a mindennapi kemény használatra a profi konyhában. Olyan speciális alkalmazások, mint az elősütött termékek elkészítése, a csirke és kacsa grillezése, valamint egész bárányok vagy malacok elkészítése éppúgy sikerül, mintha csak egy steaket vagy hússzeletet készítene, teljesen a körülményes megfordítás nélkül.

ac01

Gastronorm-tárolóedények és rostélyok
A RATIONAL nemesacél tárolóedények és rostélyok a 2/1, 1/1, 1/2 és az 1/3 Gastronorm (GN) méretekben kaphatók. A kiváló hús és pékáru-sütési eredmények eléréséhez gránitmázas sütőlapok, valamint alumíniumból készült hús- vagy tapadásmentes bevonattal ellátott pékáru-sütőlemezek állnak rendelkezésre a GN és a sütödei szabvány szerint. Jellemző pékáru-sütéshez ugyancsak a GN-ben és sütödei szabvány szerint kaphatók perforált, teflonnal bevont sütőlemezek.
ac02

RATIONAL Muffin- és timbalforma
A nagyon rugalmas anyag révén a leragadás teljesen kizárt. A formák alkalmasak kosárka, kenyérpuding, különféle desszertek, posírozott tojás és sok egyéb készítésére is.
ac03

RATIONAL CombiGrill®-rostély
A CombiGrill®-rostéllyal tökéletes grillezési mintát kap a hirtelensülteken, halon és zöldségen. A CombiGrill®-rostély különösen robusztus és hosszú élettartamú. A 3-rétegű TriLax® bevonat elősegíti a barnulást, valamint hő-, és lúgálló.
ac04

RATIONAL grill- und pizzasütő lap
A grill- és pizzasütő lappal elkészíthető mindenféle pizza, lepénykenyér vagy langalló. A kiemelkedő hővezető képességének köszönhető optimális minőség érhető el. A hátlapja zöldségek, sültek vagy akár halak grillezésére használható – és mindez tökéletes grillmintával.
ac05

RATIONAL CombiFry®
200 adag hasábburgonya mindössze 15 perc alatt, zsiradék nélkül. A szabadalmaztatott CombiFry® először teszi lehetővé nagy mennyiségű elősütött termék elkészítését. A zsíradék beszerzésére, tárolására és ártalmatlanítására fordított költségek teljesen megszűnnek.
ac06

Kacsa-szupernyárs és csirke-szupernyárs
A csirkék és kacsák álló elrendezése biztosítja, hogy a mellhús különlegesen ízletes, valamint a bőr egyenletesen ropogósra pirult.
ac07

Multibaker
A Multibaker nagy mennyiségű tükörtojás, omlett, rösztiburgonya és tortilla elkészítésére alkalmas. A speciális teflonbevonat segítségével megakadályozható az ételek leragadása.
ac08

Alsó állványok és alsó szekrények, valamint termoszekrény
A CombiMaster®Plus asztali kivitelezésű készülékeinek biztos felállításához 4 kivitelben áll termék az ÖN rendelkezésére. A kiegészítő hőtartó szekrény ideális tányérok, lemezek és tartályok felmelegítésére, 30 °C és 80 °C közötti hőmérséklettartományban szabadon szabályozható. Valamennyi alsó állvány és alsó szekrény a hatályos higiéniai előírásoknak megfelelően készült.
ac09

Finishing®-rendszer bankettek számára
A Finishing®-rendszer tányértartó állványkocsiból és a Thermocoverből (melegentartó burkolatból) áll. A tányértartó állványkocsiban akár 120 darab, maximálisan 31 cm átmérőjű tányér készíthető elő a Finishing®-hez. A RATIONAL Thermocoverrel hidalhatók át a Finishing® és a kiadás közti állásidők, akár 20 percen keresztül.
ac10

UltraVent®
Az UltraVent® kondenzációs technikának köszönhetően a kilépő gőzök összegyűlnek és elvezetésre kerülnek. Költséges szellőzéstechnikai szerelvények nem szükségesek. A beszerelés egyszerű és utólag is bármikor lehetséges. Külső csatlakozásra nincs szükség.

Páraelszívó
A gőzöket a rendszer automatikusan a sütőtér ajtajának nyitásakor ventilátoros támogatással elszívja (kondenzációs technika nélkül). A beszerelés egyszerű és utólag is bármikor lehetséges. Külső csatlakozás szükséges.

UltraVent®Plus
Az UltraVent®kondenzációs technológiáját kiegészítve az UltraVent®Plus speciális szűrőtechnikával van felszerelve. Ezzel elkerülhetők a gőzök és a grillezésnél és hússütésnél keletkező, zavaró füst. A RATIONAL készülékek így olyan kényes helyeken is felszerelhetők, mint amik szem előtt vannak.

ac11

RATIONAL speciális tisztító és grilltisztító
Csak az eredeti RATIONAL termékeket fejlesztettük ki a speciális tisztítási igényekhez alkalmazkodva és ezek rendelkeznek engedéllyel a készülékek tisztításához. A grilltisztító eltávolítja a különösen makacs szennyeződéseket, melyek 200 °C feletti hőmérsékleteknél keletkezhetnek.