Üzemmódok

A CombiMaster®Plus valódi sokoldalú tehetség és gyorsan nélkülözhetetlen segítővé válik konyhájában. A helyszükséglete szerény: Amit eddig sok munkával és felületigényesen készített el több főzőkészülékkel, azt most egy olyan készülékkel intézi el, amely 1 m2-nél kisebb helyen elfér.

dampfGőz üzemmód 30 °C és 130 °C között
Az új gőzszabályzással rendelkező, nagy teljesítményű friss gőz fejlesztő mindig higiénikus, friss gőzt fejleszt. Víz hozzáadása és előfőzési idő nélkül készíthet ételeket. Az állandó sütőtér-hőmérséklet, valamint a lehető legnagyobb gőztelítettség egyenletes és nagyon kíméletes ételkészítési folyamatot és ezzel az étel legjobb minőségét biztosítja. Étvágygerjesztő színek, megfelelő állag jellemzik, valamint különösen a zöldségekben garantáltan megmaradnak a tápanyagok és a vitaminok.
Még az olyan érzékeny ételek is, mint a karamellkrém, a felfújtak, a nemes halak, vagy mousse-ok fáradtság nélkül és nagy mennyiségben is sikerülnek.
heissluftForró levegős üzemmód 30 °C és 300 °C között
A nagy sebességgel keringtetett forró levegő a készítendő ételt minden oldalról körbeáramolja. A húsfehérjét azonnal megköti és így az belül csodálatosan zaftos marad. A tartósan is akár 300 °C-os forró levegő nemcsak egy műszaki részlet, hanem teljes kihasználtság esetén is biztosítja a szükséges teljesítménytartalékokat. Csak így sikerül a zaftosan barna hirtelensült, az olyan mélyhűtött készételek, mint pl. a tintahal, krokettek, tavaszi tekercsek, csirkeszárnyak vagy könnyű pékáruk.
Combi-DaempfenKombinált üzemmód 30 °C és 300 °C között
A kombinációs üzemmódban a forró gőz minden előnye, mint a rövid főzési idő, az
alacsony sütési veszteség, a sok zaft, egyesül a forró levegő előnyeivel, melyek az
intenzív aromaképződésért, az étvágygerjesztő színekért és a ropogós kéregért
felelősek. Teljesen forgatás és átfordítás nélkül és jóval rövidebb ételkészítési idő
alatt a szokásos sütési veszteségek akár 50%-át is elkerülheti.
FinishingFinishing®
A Finishing® a készítés és a kiadás következetes szétválasztásáról szól. A körettől a kész menüig: Az optimális klímával a lehető legrövidebb időn belül a CombiMaster®Plusban ételeket készíthet elő és hűthet le fogyasztási hőmérsékletre. Mindegy, hogy az ételek tálcán, tányéron vagy tárolóedényben vannak. Ön rugalmasan dolgozhat, vendégei pedig élvezeti értéket nyernek, mert így Ön végleg elkerülheti a hosszú idejű melegen tartást és az ezzel járó minőségvesztést.
Luefterradgeschwindigkeit_55 légsebesség
Legyen az akár érzékeny, akár robusztus étel, a CombiMaster®Plus segítségével minden készítendő étel számára megtalálható a megfelelő légsebesség. Még a szuflék, ekler fánkok és a piskótákis sikerülnek vele.