CareControll

Ragyogóvá teszi a készüléket és a pénzügyeket

A CareControl gondoskodik a sugárzó tisztaságról és az automatikus vízkő-eltávolításról a legkisebb vegyszer-, energia- és vízfelhasználással, – kívánságra akár éjszaka önállóan is elvégzi.

Okos megoldás vízkő, lerakódás és a költségek ellen.

CareControl csak annyi energiát, vizet és vegyszert használ fel, amennyi szükséges. A berendezés minden elemének a lehető legjobb ápolást nyújtja.
A CareControl jellemzői: Az a jó érzés, hogy a munka végzetével hátat fordíthat a készüléknek abban a tudatban, hogy amikor másnap visszatér, úgy néz ki, mint új korában. De az is eltöltheti jó érzéssel, hogy ezt a kényelmet nem pazarlással szerezte meg. Ezen kívül azt a bizonyosságot is jelenti, hogy minden tisztítás egyszerre ápolást és értékmegőrzést jelent és sokkal kevesebbe kerül, mint a segédszemélyzet által végzett kézi tisztítás.
A SelfCookingCenter® whitefficiency® a szennyeződés fokától függően meghatározza a tisztítási és ápolási szükségletet. Ennek megfelelően automatikus tisztítástjavasol pontosan adagolt mennyiségű tisztítószerrel és vízlágyítóval.
Ennek a haszna kézenfekvő: Ragyogó frissesség, higiénikus tisztaság és megbízható működés a környezet és költségvetés legkisebb megterhelésével.

carecontroll

whiteffiency-200

Tisztaság és készülékápolás 40%-kal kevesebb költség mellett.

  • Önálló, éjszakai tisztítás
  • Csökkentett vegyszer-, víz- és energiafogyasztás
  • Minimálisra csökkentett költségek
  • Higiénikus tisztaság, optimális készülékápolás