Efficient LevelControl

Főzze és süsse együtt, ami összetartozik.

efficient-level-controllHatékony ételkészítés. Rugalmas kiadás.

Az előkészítésben, az à la carte ételkészítésben, vagy a reggeli és ebéd büfé összeállításában a szakácsnak rugalmasan és gyorsan kell ételek sokaságát elkészítenie. Mégpedig úgy, hogy a minőség a napi ügymenet hajrájában ne vesszen el és ne hagyjon negatív benyomást a vendég nyelvén.

Használja ki a SelfCookingCenter® whitefficiency® berakópolcait különböző főzési folyamatok számára egyszerre. Sokkal hatékonyabban, mint a szokásos főzőedényekben, üstben, sütőben, keverőkben, serpenyőkben, sütő- és grilllemezen, melyeket általában megfelelő hőmérsékleten kell tartani. A használata elképesztően egyszerű. Ön a legkülönbözőbb ételeket egyszerre berakja, ahelyett hogy egymást követően készítené el. Főzzön például steaket, grillzöldséget, pizzát és sült halat, vagy akár olyan párolt ételeket is, mint a zöldség vagy a hal egy berakással és az ízek átvétele nélkül. Az Efficient LevelControl® gondoskodik arról, hogy minden étel főzési folyamatát kézben tartsa. Minden berakópolcot külön ellenőriz. Amint az étel elkészült, azt az Efficient LevelControl® önállóan jelzi. Az elkészítendő nyersanyag mennyiségétől és attól függően, hogy milyen gyakran és milyen sokáig van nyitva az ajtó, módosítja az Efficient LevelControl® az ételkészítési időt úgy, hogy minden pontosan elkészül. Professzionális és következetes.

Egyszerre többféle étel főzhető sokféleképpen, az ELC® tudja a módját.

whiteffiency-200

  • Annak kijelzése, hogy mely ételek készíthetők együtt
  • A főzési idő intelligens beállítása a betöltési mennyiségnek, valamint az
    ajtónyitások számának és idejének megfelelően
  • Kiváló, egyenletes minőség
  • Kevesebb stressz és kapkodás
  • Számos speciális készüléket pótol
  • Energiamegtakarítást jelent az egyes készülékekkel szemben
  • 30 %-kal rövidebb ételkészítési idő

efficient19.23 2 × Marhahátszín
A 7-es asztal számára burgonyaháromszögekkel és sonkás zöldbabbal, egyszer közepesen, egyszer teljesen átsütve, extra adag friss fűszeres vajjal.

19.28 5 × Hal
A hármas asztal számára: Kétszer fogas spenótágyon, egyszer tonhalsteak egybensült burgonyával, kétszer serpenyős haltál, egyszer angolna nélkül.

19.37 Grillezett gomba
2-es asztal számára (törzsvendég, bő adagot kér)

19.39 4 × Pizza
Calzone, Prosciutto, Grimaldi és egyszer szardellával, olivabogyóval, hagymával, kapribogyóval és articsókával.

19.42 2 × Karamellizált gyümölcsparfé grillezett gyümölccsel
Desszert a 7-es asztal számára, egyszer erősen karamellizálva, egyszer nem túl sötétre Calvadosparféval.