Jellemzők

Mindez az egyedülálló alkalmazási ismereteknek köszönhető, amelyek minden funkció alapjául szolgálnak. Ezeket az ismereteket a piacszerte legnagyobb fejlesztő csapat dolgozza ki és aktualizálja. Konyhafőnökök és táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek évente körülbelül 25 tonna élelmiszert dolgoznak fel, azért hogy minden ételre, minden méretben és töltési mennyiségben megtalálják az ideális és leghatékonyabb főzési folyamatot. Az eredmény: whitefficiency®.
controll

HiDensityControl®

A szabadalmaztatott HiDensityControl® az alapja a SelfCookingCenter® whitefficiency® hatékonyságának. SelfCookingCenter® whitefficiency®. A legjobb ételminőséget ígéri, természetesen kicsi, de igazán nagy mennyiségeknél is. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy a hő, a levegő és a páratartalom eloszlása a sütőtérben egyenletes és intenzív legyen. Ezen a területen felülmúlhatatlan:
SelfCookingCenter® whitefficiency® !

SelfCookingControl®

A SelfCookingControl® érzékelők segítségével felismeri az elkészítendő étel méretét, valamint a betöltési mennyiséget. A főzés folyamatát állandóan ellenőrzi és önállóan, finoman a mindenkori ételhez illeszti.Megszabadítja a felhasználót az olyan rutinmunkáktól, mint az étel megfordítása, vagy az utánállítgatás.

Efficient LevelControl®

Efficient LevelControl®, az ételkészítés optimalizálásának eszköze az étel-előkészítésben és mindenek előtt az à la carte ételkészítésben. Ezen a területen az ELC® erősségei új mértéket állítanak fel. Itt hatékony, vegyes berakásra, rugalmasságra és gyors reagálásra van szükség. A grillsütőlap, a sütő vagy serpenyő helyett hasznosítson minden egyes polcot egyedileg, növelje meg okos vegyes berakások révén a készülék kihasználtságát és végül takarítson meg időt és energiát.

CareControl

Az intelligens tisztító- és ápolórendszer automatikusan gondoskodik a higiénikus tisztaságról és a hosszú távú értékmegőrzésről. A szennyeződéstől függően csak annyi energiát, vizet és vegyszert használ fel, amennyi szükséges. A vízkőmentesítésre egyáltalán nincsen szükség. Időt és pénzt takarít meg.

Akár 30 %-kal nagyobb kihasználás érhető el garantált ételminőséggel, minimális erőforrás-felhasználásnál.