Kézi üzemmód

Erő és minőség kézi üzemmódban.

Élje át a SelfCookingCenter® whitefficiency® összegyűjtött erejét és precíz szabályozását! Szabályozzon minden főzési paramétert kézi üzemben saját kezűleg, százalékra pontosan és közvetlenül.

Természetesen SelfCookingCenter® whitefficiency® -t kézi üzemmódban, tehát a SelfCookingControl® igénybe vétele nélkül is használhatja.

Így egyszerűen a legjobb RATIONAL kombinált párolóval rendelkezik, mellyel tapasztalt szakácsként nagyon hatékonyan dolgozhat és új ötleteket próbálhat ki.

DaempfenGőz üzemmód 30 °C és 130 °C között
Az új gőzszabályzással rendelkező, nagy teljesítményű friss gőz fejlesztő mindig higiénikus, friss gőzt fejleszt. Víz hozzáadása és előfőzési idő nélkül készíthet ételeket. Az állandó sütőtér-hőmérséklet, valamint a lehető legnagyobb gőztelítettség egyenletes és nagyon kíméletes ételkészítési folyamatot és ezzel az étel legjobb minőségét biztosítja. Étvágygerjesztő színek, megfelelő állag jellemzik, valamint különösen a zöldségekben garantáltan megmaradnak a tápanyagok és a vitaminok.
Még az olyan érzékeny ételek is, mint a karamellkrém, a felfújtak, a nemes halak, vagy mousse-ok fáradtság nélkül és nagy mennyiségben is sikerülnek.
Forró levegős üzemmód 30 °C és 300 °C közöttHeissluft_manuell
A nagy sebességgel keringtetett forró levegő a készítendő ételt minden oldalról körbeáramolja. A húsfehérjét azonnal megköti és így az belül csodálatosan zaftos marad. A tartósan is akár 300 °C-os forró levegő nemcsak egy műszaki részlet, hanem teljes kihasználtság esetén is biztosítja a szükséges teljesítménytartalékokat. Csak így sikerül a zaftosan barna hirtelensült, az olyan mélyhűtött készételek, mint pl. a tintahal, krokettek, tavaszi tekercsek, csirkeszárnyak vagy könnyű pékáruk.
Kombinált üzemmód 30 °C és 300 °C közöttKombination_manuell
A kombinációs üzemmódban a forró gőz minden előnye, mint a rövid főzési idő, az
alacsony sütési veszteség, a sok zaft, egyesül a forró levegő előnyeivel, melyek az
intenzív aromaképződésért, az étvágygerjesztő színekért és a ropogós kéregért
felelősek. Teljesen forgatás és átfordítás nélkül és jóval rövidebb ételkészítési idő
alatt a szokásos sütési veszteségek akár 50%-át is elkerülheti.
Optimális sütőtérklímaFeuchteregelung
A ClimaPlus Control® szabályozza a termékspecifikus ideális klímát a sütőtérben, hogy a kéreg és a panírozott étel ropogós legyen, a sült pedig zaftos.
Öt légsebességLueftergeschwindigkeit_Turbo
Érzékeny vagy robusztus. Minden elkészítendő ételhez a SelfCookingCenter® whitefficiency® készülék tudja a megfelelő légsebességet. Még a szuflék, ekler fánkok és a piskóták is játszva sikerülnek vele.
GőzölésBeschwaden_manuell
Pontosan adagolt, kézi gőzölés a speciális, mesteri kenyérfélék és pékáruk számára.
Cool DownCoolDown_manuell
A sütőtér gyors, befúvóval támogatott hűtése.