SelfCookingControl

A SelfCookingControl® maga a sokoldalúság.
Egyszerűen és okosan elkészítve.

Teljesen mindegy, hogy halat, húst, szárnyast, tojásételeket, köreteket vagy pékárut készít, kicsik vagy nagyok-e az ételek, mennyi ideig főzi vagy esetleg a főzést másra bízza…

A SelfCookingControl® a főzési folyamatot mindig úgy végzi el, hogy az leginkább megfeleljen a mindenkori ételnek az Ön által kívánt eredmény figyelembevételével. Mindez garantáltan egyenletesen jó minőségű eredményekhez vezet.

Hogyan működik a SelfCookingControl®? Egészen egyszerűen! Gombnyomásra rendelkezhet a szakácsok százai által évtizedeken keresztül gyűjtött főzési tapasztalatokkal:Válassza ki egy tetszés szerinti étel – a nagy sült hústól a kisméretű süteményig – a kívánt eredményt és csak akkor törődjön vele újra, amikor kész van. A SelfCookingControl® érzékelők segítségével felismeri az elkészítendő étel méretét, és a betöltési mennyiséget. Percenként maximálisan 60 ellenőrző mérésssel gondoskodik a SelfCookingControl® a főzési folyamat finom szabályozásáról, azt mindig ideálisan, az ételek jellemzőinek megfelelően beállíthatva.

Még az országonként kedvelt jellemzők is beállíthatók: A franciák például a steaket inkább véresen szeretik, ezt a SelfCookingControl® már az ország szerinti beállításnál felismeri. Igény esetén különböző méretű ételeket is készíthet akár egyszerre. Amint a legkisebb méretű étel elkészül, azt a SelfCookingControl® kijelzi és a méretben következő ételt pontosan olyan állagúra főzi ugyanazzal a barnítással.

Legyen több ideje a lényeges dolgokra.

Szentelje az idejét az előkészítésnek. És a vendégei elégedettségének. Ami a kettő között van, azt a SelfCookingControl® intézi.
A SelfCookingControl®-nak köszönhetően a lényegesre fordíthatja osztatlan figyelmét: a leggondosabb előkészítésre, a szép tálalásra vagy új ételek és élvezetek alkotására.

Mivel nem kell már többé olyan rutinfeladatokra ügyelnie, mint az ellenőrzés, megfordítás és utánszabályozás. Felejtse el a hagyományos beállításokat, mint a hőmérséklet, főzési idő, légsebesség, sütőtérklíma vagy a terhes programozás. A SelfCookingCenter® whitefficiency® teljesen magától értetődő kezeléssel rendelkezik. Elmaradhatnak a költséges felhasználói oktatások. Még a kisegítő személyzet is gond nélkül tudja kezelni a berendezést. A készülék még tanulni is tud és a kijelzőjét, valamint a beállításaitaz Ön kezelési stílusának megfelelően állítja be. Szükség esetén a berendezés teljes kezelését az Ön igényeinek megfelelően állíthatja be, pontosan úgy ahogy arra szüksége van és használni fogja.

A beépített, világszerte megszerzett főzési tapasztalattal mindig eléri a kívánt eredményt.

whiteffiency-200

  • Legegyszerűbb kezelési mód még a kisegítő személyzetnek is.
  • Mentesít az időrabló rutinmunkáktól.
  • A készülék a technikai lehetőségek 100 %-át önállóan kihasználja.
  • Akár 20 %-kal kevesebb nyersanyag-felhasználás is elérhető az optimális
    főzési folyamatokkal
  • A legjobb főzési eredmények, bármikor megismételhetők.
  • Rendkívül zaftos és ropogós